O nama

Schtedra je tvrtka za projektiranje, distribuciju i ugradnju fotonaponskih elektrana, energetski učinkovitih rasvjetnih sustava te izradu projekata energetske učinkovitosti. Svoj kredibilitet temeljimo na dosadašnjem radu, iskustvu i uspjehu osnivača i stručnjaka uključenih u projekt.

Naš cilj je biti društveno odgovorna i inovativna tvrtka koja je poželjan poslodavac te kvalitetan i pouzdan partner u implementaciji energetski učinkovitih sustava i obnovljivih izvora energije kada su u pitanju fotonaponske elektrane i energetski učinkovita rasvjeta.

Schtedra vas vodi u svijet energetske revolucije! Vaš smo pouzdan partner za projektni inženjering, distribuciju i implementaciju vrhunskih energetskih rješenja koja transformiraju način na koji doživljavamo energiju.

Fotonaponske elektrane za održivu budućnost

Schtedra predstavlja vrhunsku stručnost u projektiranju, distribuciji i ugradnji fotonaponskih elektrana. Naša rješenja ne samo da smanjuju vaše troškove energije, već  smanjuju i vaš ekološki otisak. S povjerenjem možete računati na nas kako bismo zajedno koračali prema održivoj budućnosti.

Energetski učinkoviti rasvjetni sustavi

Schtedra nudi energetski učinkovite rasvjetne sustave koji štede energiju, prilagođavaju se vašim potrebama i donose optimalnu vidljivost. Naši stručnjaci kreiraju  rješenja po mjeri vašeg prostora, čineći ga ne svjetlijim uz optimalnu iskorištenost električne energije.

Projekti energetske učinkovitosti

U Schtedri, svaki projekt energetske učinkovitosti je prilika za stvaranje razlike. Naš tim stručnjaka kreira inovativne planove koji optimiziraju potrošnju energije, smanjujući troškove i istovremeno čuvajući okoliš. Zajedno gradimo put prema pametnijem i održivijem korištenju energije.

Zašto odabrati Schtedru?

Stručnost

Naš tim stručnjaka donosi bogato iskustvo i znanje u koraku s vremenom.

Inovacija

Nudimo rješenja koristeći najnovije tehnologije dostupne na tržištu.

Održivost

Posvećeni smo očuvanju okoliša kroz energetski učinkovite tehnologije.

Partnerstvo

Nismo samo dobavljač, već i vaš partner u postizanju dugoročnog uspjeha.

Osvijetlite svoju budućnost sa Schtedrom, vašim pouzdanim partnerom za inovacije u energetici. Zajedno gradimo put prema čišćoj, pametnijoj i održivoj energiji!